(English) CHAMOMILE TEA

0.00

Përmbajtja: Lule Kamomilë. Çaji kamomil i njohur për vetitë e tij relaksuese dhe qetësuses, lehtëson dhimbjet e fytit, bronket, ethet dhe infamacionin ne gojë. Konsumi i rregullt i kamomilit përmirëson tretjen dhe largon toksinat nga organizimin

Description

Përmbajtja: Lule Kamomilë. Çaji kamomil i njohur për vetitë e tij relaksuese dhe qetësuses, lehtëson dhimbjet e fytit, bronket, ethet dhe infamacionin ne gojë. Konsumi i rregullt i kamomilit përmirëson tretjen dhe largon toksinat nga organizimin

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “(English) CHAMOMILE TEA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *