Showing 7–12 of 18 results

 • DEA TEA

  ANTI-TENSION TEA

  (English) Content: ( crataegi summitas 25 %, crataegi fructus 20 %, Valerianae radix 15 %, visci albi folium 15 %, lavandulae flores 15 %,

 • DEA TEA

  (English) MULLAGE TEA

  (English) It is used for relaxing and helping stomach pain and heart pulses . It has good taste

 • DEA TEA

  (English) DEA MAMA TEA

  (English) Content: (equisetum arvense, herba) 25%, (solidago virga, aurea herba)
  25% (salicis alba, cortex) 20%, (betulae folium) 17%, (juniperus communis, fructus) 13%

 • DEA TEA

  (English) Cranberry Tea

  Përmbajtja: Vaaccinum macrocarpon 40%, Lule Hibiskusi, frut Boronice, frut Kaqe, frut i Mollës së egër, frut Murrizi, rrënjë e ëmbël.
  Ndihmon në forcimin e imuntetit. Ndikon tek sëmundjet urogjenitale.

 • DEA TEA

  (English) MOUNTAIN TEA

  Përmbajtja: Përdoret për ngacmimin e organeve të tretjës shton oreksin, përdoret edhe si qetësues i dobët dhe për nditje të djersitjës dhe ka shije të mrekullueshme.

 • DEA TEA

  (English) Hibiscus Tea

  Përmbajtja: Çaj Hibiskus ndihmon në uljen e tensionit të gjakut dhe ka përfitmime për shëndetin e zemrës dhe kryesisht për përmirësimin e qarkullimit të gjakut, gjithashtu vepron kundër hipertensionit.